AdobeStock 358413454
Een content heading

Een content hoofd tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Actie button
Positieve hondentraingen
Plezier voor hond & baas!

Wist je dat honden die gelukkig zijn ook veel makkelijker in de omgang zijn. Zij zijn ook beter in staat om te leren! 

Daarom vind ik het super belangrijk om tijdens de lessen veel informatie te delen die bijdraagt aan het geluk voor je hond!

Begrijp je pup/hond 

Ik help je met het maken van deze juiste start, of herstel de band tussen jou en je hond.

Naast het aanleren van de gebruikelijke gehoorzaamheid, denk aan o.a. zit, afliggen, blijf, naar de plaats sturen, netje meelopen zonder trekken, gaan we juist werken aan leiderschap en vertrouwen.

De absolute basis voor een gelukkig leven samen. Herken de signalen waarmee je pup/hond je iets wilt vertellen, zodat jij op jouw beurt je pup/hond ook kunt helpen het juiste gedrag aan te leren. Zo mooi! Dat maakt mijn hondenschool uniek in Kinrooi en omgeving.

Ook bestaat de mogelijkheid om thuis een puppy, opvoedcursus of privélessen te volgen, voor o.a. de Limburgse gemeentes: Kessenich, Kinrooi, Geistingen, Ophoven, Maaseik.
Maar ook voor Limburg Nederland, Weert, Stramproy, Hunsel, Ell, Grathem.

Pubertijd issues of andere gedrag
Heb je vragen over bepaald gedrag, pubertijd issues of andere gedragingen laat het me weten!  We doen dan een observatie, zoeken de oorzaak op, zodat we van daaruit het traject kunnen starten. 

Elke hond heeft een baas/leider nodig om te kunnen functioneren in onze mensenwereld. Ik leer je hoe je een liefdevolle maar duidelijke baas/leider bent voor je pup/hond.

Géén zweferig gedoe...maar gewoon duidelijke (honden)taal.

Een content heading

Een content hoofd tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Cursus aanbod

Schermafbeelding 2023 06 22 om 15.37.46
Tekengebied 1@2x

Puppy voorpret

Het Puppy voorpret programma biedt je alle informatie en praktische zaken die je nodig hebt zodat je goed voorbereid bent op de komst van de pup. Een goede start thuis is goud waard!

Schermafbeelding 2023 06 22 om 16.53.39
Tekengebied 1@2x

Puppy cursus

Eindelijk, daar is ie dan, de nieuwe pup. Nu komt de opvoeding aan de beurt. Daarbij ga ik je helpen, op een positieve manier gaan we je pup gewenst gedrag aanleren dat in het dagelijks leven aan de orde van de dag is.

Schermafbeelding 2023 06 22 om 17.01.15
Tekengebied 1@2x

Puber cursus

De pubertijd... ineens lijkt je pup bijna alles vergeten te zijn wat je hem geleerd hebt! 
Dat komt goed met de puber cursus. We gaan op een leuke manier het geheugen opfrissen en de motivatie weer aanspreken!

IMG 0547
Tekengebied 1@2x

Trick N Train

Wil je iets leuks doen samen met je hond, maar heb je geen zin in een stantaard cursus? Dan is Trick N Train echt iets voor jullie!

Geschikt voor alle leeftijden en rassen

Schermafbeelding 2023 06 23 om 14.32.52
Tekengebied 1@2x

Clicker training

De clicker training is een krachtige methode om je hond sneller nieuwe oefeningen te leren. Dat komt omdat je hond sneller doorheeft wanneer hij iets ‘goed’ heeft gedaan.

Het is belangrijk dat de clicker goed aangeleerd wordt!

PriveĢlessen hondenschool kinrooi
Tekengebied 1@2x

Privé lessen

Wanneer kies je voor privéles? Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien train je gewoon niet graag in een groep of sluiten de groepslessen niet aan bij je persoonlijke wensen.

UItvallen
Tekengebied 1@2x

Probleemgedrag

Heb je alles al geprobeert en heeft niets je probleem kunnen oplossen. Of dacht je dat het opgelost was en komt het probleem na verloop van tijd weer terug...

Stuur me dan een bericht, dan ga ik je helpen!

Tekengebied 1@2x

Online hulp

Heb je hulp nodig maar woon je een eindje uit de buurt? Dan kan ik je helpen via online begeleiding, per telefoon, chat en/of video.

Stuur me vrijblijvend een bericht met een korte omschrijving van je hulpvraag!

Mijn missie

Ik ben gediplomeerd Kynologisch Instructeur  en leer hondeneigenaren hoe ze contact maken met hun hond want zonder contact ben je nergens. En minstens zo belangrijk: hoe een hond contact maakt met jou als baasje. Dat is de belangrijkste basis voor een succesvolle opvoeding.

Het belangrijkste wat ik probeer over te brengen tijdens mijn trainingen is dat hondeneigenaren hun hond begrijpen, en de signalen herkennen waarmee een hond communiceert. Als hond en hondeneigenaar elkaar begrijpen kunnen ze op een prettige manier met elkaar omgaan. Honden moeten onze communicatie ook leren en dat kúnnen ze!

Grenzen aangeven hoort ook bij het begeleiden. Zodra hondeneigenaren
de signalen van hun hond goed herkennen, kunnen ze op tijd de grens aangeven met subtiele handelingen. Dan heb je geen correctie nodig ;-)

Positieve Trainingsmethodes

Ik train pups/honden graag vanuit hun eigen initiatief en keuzes. Dat is namelijk de beste motivatie! Uiteraard bepaal je als baasje wel de spelregels.
Als je kunt motiveren, kun je een hond ook iets leren!

Finger- versus footprint  

Geen mens, hond (of probleemgedrag) is het zelfde. Dus is het belangrijk om de motivatie (of ware oorzaak van een probleem) te vinden en hier de training of therapie op af te stemmen. MAATWERK dus! 

Mijn opleidingen & cursussen

  • Kynologisch Instructeur (HACR 2021)
  • De Gelukkige Hond (HACR 2022)