Schermafbeelding 2023 06 22 om 15.37.46

"Het Puppy voorpret programma zit boordevol uitgebreide, praktische adviezen zodat je goed voorbereid bent op de komst van de pup".

Meteen een goede start maken
heeft een positief effect
op de opvoeding van je pup! 

Met het Puppy voorpret programma ondersteun ik je met mijn
kennis en ervaring in 3 stappen!

€ 175,-

Puppy voorpret

Je hebt weloverwogen voor een ras gekozen dat zoveel mogelijk bij je past.
Waarschijnlijk heb je maanden lang op een wachtlijst gestaan bij de juiste fokker. En dan na nog eens maanden wachten is het eindelijk zover! De nieuwe pup thuis verwelkomen! 

Maar hoe bereid je je het beste voor? Wat heb je allemaal nodig? Leren alleen thuisblijven? Zindelijkheidstraining, hoe pak je dat nu het beste aan? Graag help ik je hiermee zodat je goede voorbereidingen in ras, en fokker keuze, ook beloond worden met een juiste start thuis!

Pup in de praktijk
Het Puppy voorpret programma biedt je alle informatie en praktische zaken die je nodig hebt zodat je goed voorbereid bent op de komst van de pup. Een goede start thuis is goud waard! Wat is onmisbaar en welke speeltjes zijn het meest geschikt voor jouw pup? Waar gaat je pup slapen? Wil je een mand of een bench, en hoe kun je het beste ervoor zorgen dat een pup daar ook graag ligt. Hoe maak je je huis het beste puppy-proof en zindelijkheidstraining, hoeveel mag een pup wandelen per dag, hoeveel slaapt een pup eigenlijk? 

Voorbereid in 3 stappen

Vóórdat de pup komt maken we een afspraak bij je thuis.

We nemen praktische zaken door, zodat de pup het prettigste kan wennen in zijn nieuwe omgeving, dit heeft een positief effect op de opvoeding!

Vervolg afspraak als de pup er is.

Als de pup er eenmaal is zullen er ongetwijfeld een aantal vragen ontstaan. Deze mag je al naar mij mailen voordat ik naar de 2e afspraak kom. We nemen alle vragen samen door en ik bekijk bij je thuis wat de beste oplossingen zullen zijn.

Opvolg afspraak

Tijdens deze afspraak kun je je ervaringen en vragen met mij delen en kijken we naar de eerste successen die je al geboekt hebt! 

Zodra je hebt aangemeld neem ik contact met je op om de afspraken in te plannen.

Tip!
Je kunt je toekomstige pup natuurlijk alvast inschrijven voor een puppy cursus om zeker te zijn van een plaats.