IMG 0547
"Het is een toewijding en verrijking aan je hond, het versterkt de band die je door dit proces opbouwt."

Trick N Train 
2 tot 4 deelnemers per groep

Woensdag avond:
19.00 - 19.45 uur
20.00 - 20.45 uur

Per 10 groepslessen:

€ 125,-
Schermafbeelding 2023 12 15 om 13.15.19

Trick N Train @Trick Dog Academie

Teamwork en volop plezier!

Tijdens deze cursus ontwikkel je niet alleen je trainingsprestatie, het is ook een toewijding en verrijking aan je hond, het versterkt de band die je door dit proces opbouwt. Je hond krijgt meer zelfvertrouwen (dit kan zelfs probleem gedrag oplossen) én je leert de motivatie van je hond te vinden of te versterken!

Motivatie is absoluut noodzakelijk om je hond iets te kunnen leren! Hoe sterker jij de motivatie van je hond kunt oproepen/beïnvloeden des te makkelijker zal je hond iets voor je willen doen! Maar nog veel belangrijker….

Hij zal het met heel veel PLEZIER doen! Een leerproces is namelijk ALTIJD succesvoller als dat met plezier gepaard gaat.

Het is voor elk ras, elke leeftijd en elk niveau geschikt!

Wil je werken aan een onvoorwaardelijke vertrouwensband en het leukste baasje op aarde worden? Of vind je het leuk om iets met je hond te doen, maar heb je geen zin in een standaard cursus? Geef je dan op! 

Wat biedt het je?

  • Geschikt voor alle leeftijden en rassen
  • Uitdaging voor je hond én voor jou
  • Voor een nóg hechtere band samen
  • Kan probleemgedrag voorkomen of oplossen
  • Als kroon op je werk kun je, officieel op naam geregistreerde, Trick Dog certificaten + rozetten ontvangen! (click op de foto voor vergroting)
Sibeau TD 9 TDCH